Տոլման խաղողի թփով փաթաթված մսի խճողակն է, որը մատուցվում է մածունով և սխտորով:
Հայերը տոլմա պատրաստել են հին ժամանակներից ու շարունակում են պատրաստել` հրամցնելով տոլմայի շուրջ 50 տեսակ:
Գաթա պանդոկում կարող եք ճաշակել ամենահամով տոլման, նույնիսկ պատրաստել ինքներդ:
Հայկական խոհանոցը իր բազմադարյա խորությամբ երբեք ամբողջական չէր լինի առանց թոնրի, այն միստիկ, հողին սերտ…
Հայկական խոհանոցը միշտ առանձնացել է իր սրտաբուխ ու տաք ուտեստներով, որոնք ոչ միայն սեղանը, այլև…
Էջմիածնում քյուֆթան շատերի համար պարզապես ուտեստ չէ․ այն ընտանիքի տոնական սեղանի խորհրդանիշ է։ Այստեղ այն…
Նուռը դարերով եղել է հայության ազգային խորհրդանիշներից մեկը՝ ներկայացնելով առատություն, միասնություն ու կենսական ուժ, և…
Հայաստանում աշունը պարզապես եղանակ չէ․ այն մի ամբողջ զգացողություն է։ Երբ դաշտերը դառնում են ոսկեգույն,…
Հայկական խոհանոցը ոչ միայն համերի, այլև սովորույթների ու խորհրդանիշների մի ամբողջ աշխարհ է։ Եթե կա…