Տոլման խաղողի թփով փաթաթված մսի խճողակն է, որը մատուցվում է մածունով և սխտորով:
Հայերը տոլմա պատրաստել են հին ժամանակներից ու շարունակում են պատրաստել` հրամցնելով տոլմայի շուրջ 50 տեսակ:
Գաթա պանդոկում կարող եք ճաշակել ամենահամով տոլման, նույնիսկ պատրաստել ինքներդ:
Հայկական խոհանոցը ձևավորվել է դարերի ընթացքում և դարձել է յուրահատուկ մշակութային ժառանգություն, որը արտացոլում է…
Վալենտինի օրը՝ Սուրբ Վալենտինի կամ Սիրո տոնը, ամեն տարի նշվում է փետրվարի 14-ին։ Այն սիրահարների,…
Հայկական խոհանոցը, իր բազմազանությամբ և հարուստ ավանդույթներով, ամենից առաջ ներկայացնում է բնության դառը և քաղցր…
Հայկական խոհանոցը միշտ էլ առանձնացել է իր բազմազան ու յուրահատուկ ուտեստներով, որտեղ յուրաքանչյուր բաղադրիչ կրում…
Հայկական խոհանոցը հայտնի է իր ավանդական ուտեստներով, որոնք համատեղում են առողջ սնունդն ու համային բազմազանությունը։…
Հայաստանը եզակի վայր է Ամանորը տոնելու համար՝ շնորհիվ իր հարուստ մշակույթի, հյուրընկալության և անկրկնելի ավանդույթների։…