Բոլորիս էլ հայտնի է, որ հայկական խոհանոցը հարուստ է իր ճաշատեսակներով:
Ձեզ համար առանձնացրել ենք 3 հայկական ուտեստներ, որոնք անպայման պետք է փորձել
Խաշը համարվում է հայերի ամենասիրելի ուտեստներից մեկը:Պատրաստում են տավարի ոտքերից, մատուցում են չոր լավաշի, սխտորի, թթվի, բողկի և օղու հետ միասին:Խաշ ուտելու ամենալավ ժամանակահատվածը ուշ աշնանն է` առաջին ցուրտ օրերի ժամանակ:
Հայկական խոհանոցի հաջորդ գլխավոր ուտեստը տոլման է:Պատրաստում են խաղողի կամ կաղամբի տերևով , լցոնում են մսով, բրնձով և համեմունքի մի քանի տեսակներով:
Հայկական խոհանոցի ամենավանդական ուտեստը խորովածն է, տոնական սեղանի կարևոր ուտեստը:Այն պատրաստվում է գառի, խոզի, տավարի և հավի մսից:Համեմվում է հայկական ամենատարբեր համեմունքներով, մատուցվում է ավանդական լավաշով:
Հայկական խոհանոցը հայտնի է իր հարուստ ու բազմազան ուտեստներով, որոնցից կարևոր մաս է կազմում խորոված…
Հայկական խոհանոցը հայտնի է իր բազմազանությամբ և հարուստ պատմությամբ, իսկ պանիրը դրա կարևոր և անբաժանելի…
«Գաթա» պանդոկը, հայկական ավանդական խոհանոցի սիրահարների համար, հրաշալի վայր է, որտեղ կարելի է վայելել Հայաստանի…
Հայկական գաթա ընկույզով՝ ավանդույթների և քաղցրության համադրություն Հայկական խոհանոցը հարուստ է տարբեր ուտեստներով, որոնք խորհրդանշում…
Այս երկու հայկական համեղ ուտեստները, նազուկն ու գաթան, ունեն իրենց յուրահատուկ հատկանիշները և միմյանցից տարբերվող…
Երբ խոսքը գնում է հայկական խոհանոցի մասին, քչերն են կարող ներկայացնել ազգային խոհանոցի էությունը: Քաբաբ՝…